Repojotos

Palveluja ja retkiä luonnossa

Repojotos on aloittanut liiketoiminnan 1.4.2011. Yritys on vielä uusi mutta taustalla on vankka osaaminen ja kokemus yrityksen perustajan, Paula Niskalan ja tarkkaan valittujen partnereiden myötä. Repojotoksen toimintaperiaatteena on monipuoliset palvelut, jotka tuotetaan yhdessä partnereiden kanssa. Tällä tavoin saamme osaamisen sekä laajat resurssit saman katon alle. Asiakkaan on helppo ostaa palveluja. Tarvitset vain yhden osoitteen, Repovesikeskus. Saat sieltä kaikki tarvisemasi palvelut. Osoituksena kyvykkyydestä Repojotos järjesti noin lähes sadalle Shanghain yliopiston opiskelijalle mielenkiintoisen päivän englanniksi Repoveden kansallispuistossa. Vieraat ja Aalto Yliopisto antoivat täyden kympin palautteena sekä suosittavat Repojotoksen palveluita myös muille. Repoveden kansallispuisto on Repojotoksen ydintoiminta-aluetta, mutta toiminta on laajentunut myös lähiympäristöön, Verlaan ja Jaalaan. Ainutlaatuisina palveluina ovat jättikanoottiretket sekä yrityksille tarjottavat Kokous- ja virkistyspäivät sekä ryhmäretket, joita saa varattua myös Online. Repojotos on Metsähallituksen sopimuskumppani, joilla on oikeus toimia Repoveden kansallispuistossa, Valkmusan kansallispuistossa, Itäisen Suomenlahden kansallispuistossa, Sipoonkorven kansallispuistossa, Päijänteen kansallispuistossa ja Evon retkeilyalueella. Toiminta tehdään noudattaen kestävän luontomatkailun periaatteita. Tämän lisäksi Metsähallituksen sopimuskumppanina tuemme hienon Repoveden kansallispuiston ylläpitoa maksamalla 1,50 euroa/henkilö puiston huoltotoimiin. Kaikella on tarinansa. niin Repojotoksen synnylläkin. Se on Paulan monivuotinen haave. Repojotoksen Ketun tarina voi olla opettavainen joillekin, joilla on oma haaveensa. Voit lukea tarinan blogistamme.
Patikointi, melonta, veneretki tai seikkailu onnistuu repovedellä, Verlassa ja muuallakin Kouvolassa.
Repojotoksen kettu

Repojotos

Palveluja ja retkiä luonnossa

Repojotos on aloittanut liiketoiminnan 1.4.2011. Yritys on vielä uusi mutta taustalla on vankka osaaminen ja kokemus yrityksen perustajan, Paula Niskalan ja tarkkaan valittujen partnereiden myötä. Repojotoksen toimintaperiaatteena on monipuoliset palvelut, jotka tuotetaan yhdessä partnereiden kanssa. Tällä tavoin saamme osaamisen sekä laajat resurssit saman katon alle. Asiakkaan on helppo ostaa palveluja. Tarvitset vain yhden osoitteen, Repovesikeskus. Saat sieltä kaikki tarvisemasi palvelut. Osoituksena kyvykkyydestä Repojotos järjesti noin lähes sadalle Shanghain yliopiston opiskelijalle mielenkiintoisen päivän englanniksi Repoveden kansallispuistossa. Vieraat ja Aalto Yliopisto antoivat täyden kympin palautteena sekä suosittavat Repojotoksen palveluita myös muille. Repoveden kansallispuisto on Repojotoksen ydintoiminta-aluetta, mutta toiminta on laajentunut myös lähiympäristöön, Verlaan ja Jaalaan. Ainutlaatuisina palveluina ovat jättikanoottiretket  sekä yrityksille tarjottavat Kokous- ja virkistyspäivät  sekä ryhmäretket, joita saa varattua myös Online. Repojotos on Metsähallituksen sopimuskumppani, joilla on oikeus toimia Repoveden kansallispuistossa, Valkmusan kansallispuistossa, Itäisen Suomenlahden kansallispuistossa, Sipoonkorven kansallispuistossa, Päijänteen kansallispuistossa ja Evon retkeilyalueella. Toiminta tehdään noudattaen kestävän luontomatkailun periaatteita. Tämän lisäksi Metsähallituksen sopimuskumppanina tuemme hienon Repoveden kansallispuiston ylläpitoa maksamalla 1,50 euroa/henkilö puiston huoltotoimiin. Kaikella on tarinansa. niin Repojotoksen synnylläkin. Se on Paulan monivuotinen haave. Repojotoksen Ketun tarina voi olla opettavainen joillekin, joilla on oma haaveensa. Voit lukea tarinan blogistamme.
©  Myynti: Puh 044 781 7411
Repoveden kansallispuisto
Repoveden kansallispuisto
Myynti: puh 044 781 7411                                                   © Copyright Repojotos 2018 All Rights reserved