Kesä 2023 Yleisöretkiä

Retkien varaus ja takuu

Nyt seuraamme tarkasti ajankohdan säätä ja terveysasioita. Ilmoittautumisessa on takuu: Maksamme osallistumismaksut täysimääräisesti takaisin, jos retki perutaan ajankohdan terveystilanteen tai sääolosuhteiden takia.

 

Vahvistetut retket

Villiyrttiretki

25.5. Villiyrttien keruu ja kokkausilta

Ankkapurhassa Anjalan Nuorisokeskuksen ympäristössä järjestetään villiyrttien tunnistus ja keruu. Jonka jälkeen mennään yhdessä laittamaan villiyrteistä maittava iltapala.

Illlan vetävät keruutuotekouluttaja Paula Niskaala ja Mustila Viinin herkuista tunnettu Maria Tigerstedt.Ilmoittaudu nyt. Paikkoja on rajoitetusti.

Tästä ilmoittautumaan >

Villiyrttiretki

Opastettu kerääminen ja yhdessä iltapalan laitto keittiössä.

Lepakkoretki

18.8. Lepakot Mustila Arboterumissa

Mustila Arboretumin alueella tiedetään olevan paljon lepakoita. Nyt on hyvä mahdollisuus nähdä ja tunnistaa niitä asiantuntijan opastamana.

Retkellä on aluksi nuotion ääressä asiantuntijan tarinahetki lepakoista ja niiden elintavoista. Tämän jälkeen lähdemme yhdessä puiston poluille etsimään ja tunnistamaan lepakoita. Tule mukaan mielenkiintoiselle iltaretkelle!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen >>

Mustila Arboretum

Lepakoita tunnistamassa puiston poluilla

Lepakkoretki

1.9. Lepakkojen yö Repovedellä

Repoveden kansallispuistossa tehtävä lepakkoretki on ollut suosittu ja loppuunmyyty monena edellisenä vuotena. Kesällä 2023 retki tehdään syyskuun alussa täyden kuun aikaan.

Retki tehdään nyt kahden hengen avokanooteilla. Alussa melontaohjaajamme opastaa välineiden käytössä ja varmistaa, että jokainen pysyy mukana. Kanootit ovat vakaita.

Luvassa on hieno paluu täyden kuun valaistessa.

Katso lisää lepakkoretkestä >>

Repoveden kansallispuisto

Tietoa lepakoista illan hämärtyessä.

Omatoimisille

Omatoimisille helppo melontaretkipaketti

Et tarvitse mukaan muuta kuin kaverisi. Kaikki muu on jo mietitty. Mukana on kanootti kahdelle lisäksi eväät ja nokipannu. Retki on saatavana myös kajakkiyksiköillä sekä -kaksikoilla.

Katso lisää

Vuokraa kanootti, kajakki tai SUP-lauta

Vuokraa sisältyy melontaliivit, melat ja hyvät neuvot. Tarvittaessa saa myös kuljetuksen. Melomaan pääsee Repojotoksen melontasatamasta.

Katso kanoottivuokraus

Kanootti, kajakki tai SUP-lauta omaksi

Olemme avanneet yhteistyössä maahantuojan kanssa kaupan.Kauppaan on valittu olosuhteisiimme parhaiten sopivat tuotteet, joita voit myös testata meillä.

Käy kaupassa

Tulossa

Kansalaisopiston kanssa yhteistyössä:

Suunnitelmissa

Retkimelonta Verlan yläpuolisessa vesistössä

Melontaohjaajan opastama ja vetämä päiväretki Repojotoksen melontasatamasta lähtien. Matkalla tauko nuotion ääressä luonnonsuojelu alueella saaressa.

Tunnista syötävät sienet – Sienikurssi Repovedellä

Keruutuotekouluttajan vetämä sienikurssi, jossa opetellaan sienien tunnistamista, rouskut ja haperot pääkohteina. Mutta eteen voi tulla paljon muutakin.