Kokous- ja virkistysretkiä

Kokous- ja virkistysretki, 2 päivää

Kokous- ja virkistysretki Repoveden kansallispuiston ympäristössä on kokemisen arvoinen juttu.

Kokous viihtyisässä tilassa, joita on valittavana useita ryhmän toiveiden ja koon mukaan. Kaikki tarvittavat palvelut, kokous-, ateria-, ohjelma- ja majoituspalvelut, löytyvät yhden kontaktin kautta.

Katso lisää

Henkilökunnan virkistysretki,TyKy, TyHy, TeHy

Luonto on paras paikka virkistyä. Metsä parantaa mieltä, se on tutkittu.

Virkistysretki voi rakentua opastetusta patikoinnista ja vesillä olosta sekä ateriapalveluista. Mukana voi olla myös jokin teema, johon syvennytään tarkemmin, kuten villiyrtit, sienet tai vaikka geokätkentä.

Päivän kruunaa hyvä ruoka luonnon keskellä nuotion ääressä. Ateriat ovat lähiruokaa ja kertakäyttöastioita vältetään.

Mitä tarvitset?

Tiimin palaveri ja virkistysretki luonnossa, 1 pv

Tiimin palaveri ja virkistysretki luontoon antaa uutta potkua tekemiseen. Luonnossa porukka hitsautuu yhteen ja löytää uusia ajatuksia.

Päivä rakennetaan yhdessä asiakkaan kanssa sovittaen yhteen palaverin, aktiiviteetit ja ateriat. Oppaamme löytää palaverille rauhallisen paikan luonnon keskeltä. Hyvä ruoka ja yhdessä meloen kanootilla kruunaa päivän.

Katso retkiä

Kulttuuri ja virkistysretki, 1 pv

Päivään saa mielenkiintoista kultturisisältöä vierailemalla Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalossa. Toinen hieno kohden on Mustila Arboretum.

Retki voidaan tehdä myös Verlan luonnossa meloen. Tällöin kohteena voi olla esihistoriallinen asumispaikka ja siellä oleva hieno nuotiopaikka, jossa keitetään nokipannukahvit ja nautitaan eväät.

Kesäteatteri Jaalassa toimii aktiivisesti ja voi myös sopia retkeen.

Kysy - me selvitämme