Työtiimin kokous työpaikan ulkopuolella

Koska kannattaa lähteä kokoontumaan normaalin työpaikan ulkopuolelle? Aina silloin kun halutaan löytää jotain uutta ja myös virkistyä.
Tämän tyyppillinen kokous sopii hyvin toiminnan suunnitteluun ja yhteishengen tiivistämiseen.

Hyvä kokous- ja virkistystapahtuma alkaa suunnittelulla yhdessä meidän kanssa. Me autamme löytämään sopivat ratkaisut ryhmällenne.

Meloen jälkiä jättämättä

Kokouspaikka

Voimme valita useasta vaihtoehdosta teille sopivan paikan. Lähes jokaisella Repovesikeskuksen toimijalla on tarvittavat kokous- ja majoitustilat. Paikan valinta riippuu mieltymyksistänne sekä mukaan otettavista virkistys- ja oheispalveluista.
Mahdollisia kokouspaikkoja on useita. Kerro tarpeesi, niin saat parhaan sinulle sopivan ratkaisun. 

Lähetä tiedustelu

Ateriapalvelut

Ateriapalvelut tuotetaan valitun kokouspaikan omassa keittiössä tai luontoretkillämme Keskitalon maatilaleipomon ammattikeittiössä. 
Ateriapalveluissa lähi- ja villiruoka ovat osa brändiämme. Näitä asioita on opiskeltu yhdessä Suomen “villivihannesgurun” Sami Tallbergin kanssa.

Lue lisää

Aktiviteetit ja virkistyspalvelut

Virkistys- ja aktiviteettipalveluna luontoretket Repoveden kansallispuistoon, Verlan yläpuoliselle järvialueelle ja luonnonsuojelualueelle Heisanharjulle ovat oleellinen osa kokouksen onnistumista. Luonnossa syntyy uudet ajatukset ja mieli “puhdistuu”.
Opastettu patikointi on edullinen vaihtoehto. Siihen voidaan liittää mieleenpainuva retki meloen kanooteilla.

Kerro tarpeesi

Retkiesimerkkejä

Katso kaikki

Vesillä ja patikoiden

Katso tarkemmin

Patikointi Repovedellä

Katso retki

Melontaretki

Katso lisää