Kouvolan alueen melontareiteistä

Monipuolinen vesistö

Alueemme vesistö on hyvin monipuolinen ja mielenkiintoinen. Alueella on paljon kirkasvetisiä järviä ja jokia sekä myös tummemman sävyisiä, mutta puhtaita vesiä.

Verlan yläpuolinen vesistö tarjoaa kivoja retkimahdollisuuksia hyvin rauhallisella alueella. Siellä on keskuspaikkana meidän, Repojotoksen melontasatama.

Repojotoksen melontasatamasta voi tehdä päiväretkiä ja myös pidempiä retkiä. Täällä on huollettuja melojille tarkoitettuja levähdyspaikkoja. Kanoottien vuokraus ja siihen liittyvät kuljetuspalvelut saat meiltä Kouvolaan, iittiin ja Mäntyharjulle.

kanoottivuokraus
Vuonna 2022 avattu reitti

Karijärvi – Niskajärvi melontareitti

Uusi mielenkiintoinen reitti kirkkailla vesillä, 14 kilometriä kapeita järviä ja mutkittelevia jokia sekä alussa ja lopussa isommat järvet. Koko reitti on noin 24 km. 

Reitillä on usea lähtö-/paluupaikka, jonne meiltä saa kuljetuksen vuokratuille välineille, henkilöitäkin mahtuu mukaan.

Katso reitti-info
Päiväretkelle Niskajärvelle

Repojotoksesta päiväretkelle

Repojotoksen melontasatamasta on lyhyt (n, 3 km) matka lähimpään melojille tarkoitettuun levähdyspaikkaan. Se sopii hyvin 3-4 tunnin retkelle.

Alueella on 6 kilometrin päässä toinen vastaava paikka. Näin ollen päiväretki rauhallisella alueella ja luonnon keskellä onnistuu hyvin.

Lue lisää

Meiltä saat hyvät neuvot alueesta sekä kanootin käsittelystä

~ Paula, melontaohjaaja

Verlaan

Repojotoksesta Verlaan

Repojotoksesta Verlaan on matkaa noin 11 kilometria. Matkan varrella on kaksi melojille tarkoitettua levähdyspaikkaa. Auton voi jättää lähtöpaikkaan ja paluu onnistuu Repojotoksen kuljetuspalveluna.

Katso reitti Verlaan
Repoveden kansallispuistoon

Repojotoksesta Repovedelle

Repojotoksen melontasamasta voi lähteä melontaretkelle Repoveden kansallispuistoon. Retkeen on hyvä varata pari yöpymistä tai kuljetus takaisin.

Kimolan kanavalle

Retki Kimolan kanavalle

Reipas päiväretki tai nauttien koko viikonlopun Iitistä Kimolan kanavan kautta Vuolenkoskelle. Lähtöpaikkana voi myös olla Repovesikeskuksen Kimolan laituri

Katso reittiä
Väliväylä

Lappeenranta -Kouvola

Väliväylällä on monta lähtöpaikka. Näin retki voi olla yhden päivän tai jopa viikon mittainen. Meiltä saat ohjeet ja kuljetukset kalustolle sekä muutamalle henkilölle (maks 4 hlö).

Väliväylän reitistä lisää

Kysy – Me vastaamme!

Mitä on mielessäsi? Kysy rohkeasti meiltä alueen tuntijoilta

Ota yhteyttä